SYÖTTEEN PYÖRÄREITIT MAANTIELLÄ JA MAASTOSSA

Syötteen metsät ja tunturimaisemat tarjoavat unohtumattomat puitteet maastopyöräilijöille temmeltää. Mäkiset ja rauhalliset maantiet ovat puolestaan maantiepyöräilijöiden suosiossa. Hotelli tarjoaa reittikarttoja ja opastaa parhaille reiteille sesongin ja pyöräilijän toiveiden perusteella. Talvellakaan ei tarvitse tinkiä pyöräilemisestä: fatbike-pyörällä nautit lumisesta maisemasta noin 100 kilometrin hoidetulla talvireittiverkostollamme, halutessasi voit kaartaa safariletkan jatkoksi tai varata ikioman opastetun retken.

Pitämävaaran lenkki: pdf,pitamavaaran_lenkki-gpx
Syötteen kierros: pdf, syotteen_kierros-gpx
Toraslammen taival (Osuus väliltä Anninkoski – Toraslampi on suljettu huonokuntoisten pitkosten takia): pdftoraslammen_taival-gpx

Lisätietoa Syötteen kesäreiteistä luontoon.fi -palvelussa.

Syötteen talvireittikartat voit ladata täältä: Syötteen talvireitit
(kartta 1 – punaiset ja vihreät reitit sallittu fatbike-pyörille, kartta 2 – reitin Toraslampi – Rytitupa avaustavoite viikolla 8/2018)

Huom! Pdf-tiedosto aukeaa katseltavaksi klikkaamalla. Tallettaaksesi tiedostot valitse selaimessa Lataa linkitetty tiedosto tms. riippuen käyttämästäsi selainohjelmasta. Gpx tiedosto on zip-pakattu, pura pakkaus ennen asentamista.

Ylläpito vaatii paljon resursseja – reittejä ylläpidetään niin telamönkijällä kuin kelkoilla & lanoillakin ympäri talven. Siksi pyydämmekin teiltä vapaaehtoista reittien ylläpidon avustusta. Avustuksen voi maksaa Hotelli Iso-Syötteen vastaanottoon tai tilillemme. Kiitos paljon tuestasi!

FI21 5455 0720 0108 82
Viite: Talvireitit
5€/pv
10€/vk
30€/kausi

SYÖTTEEN PYÖRÄREITIT

LÖYDÄ PERILLE

ISOSYÖTTEENTIE 246

020 1476 400

SÄHKÖPOSTI

FACEBOOK


button